Telgraf Kişi Silme (Toplu ve Bireysel)

Telegram KişileriSilinebilir PC’nizi veya Android cihazınızı kullanarak tek tek dosyaları veya çok sayıda dosyayı indirin.

MARKABONUSGİRİS
5000TL
1000TL
3000TL
5050TL
3000TL
1500TL
4000TL
1000TL
1000TL
6500TL
1500TL
Nakit İade

Kişilerinizi senkronize etmek için bir Telegram Uygulama Hesabı oluşturun. Bir bulut hizmeti olan Telegram, kişilerinize Telegram Hesabı olan herhangi bir cihazdan erişmenizi sağlar. Yeni bir cihaz kullanarak Telegram’da oturum açarsanız kişileriniz senkronize edilebilir. Bu, Telegram Kişilerinize numara ekleyecektir.

Telegram kişileri silindiHangi cihazı kullanırsanız kullanın adımlar neredeyse aynıdır.

Aynı anda en fazla üç Telegram kullanıcısını silebilirsiniz. Kişileri sildiğinizde herhangi bir bildirim almazsınız.

Telegram kişileri teker teker silinebilir

  • Telegram kişileri PC’de silinebilir
  • Android, Telegram kişilerini silmenize olanak tanır
  • Telegram kişileri iOS’ta silinebilir.

Telegram kişileri PC’de silinebilir

  1. Telegram artık masaüstünde de kullanılabilir.
  2. Ekranınızın sol üst köşesinde bulunan hamburgere (üç yatay çubuk) tıklayın.
  3. Soldaki menüden Kişiler’e tıklayın.
  4. Kişinin adına tıklayarak, o kişiyi silebilirsiniz. Bir kişinin adına tıkladığınızda iletişim ayrıntılarına erişebilirsiniz.
  5. Bir kişiyi silmek için sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın.
  6. Onaylamak için lütfen tekrar Sil’i seçin.

Telegram kişi silme hakkında bilmeniz gerekenler Bunu masaüstü ve web uygulamalarını kullanarak yapabilirsiniz. Bu, masaüstü uygulamaları ve web uygulamaları kullanılarak yapılabilir.

Bir Telegram kişisini sildiğinizde, numara telefon kişiler listenizden kaldırılmaz. Diğer tüm kişiler gibi, Telegram kişileri de telefonunuzun kişiler listesinden kaldırılabilir.

Telegram, bu kişiyi silse bile, o kişiyle yaptığınız konuşmayı size göstermeye devam edecektir. Silmeden önce konuşmayı bulmanız önemlidir. Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayarak sohbeti seçebilirsiniz. Sohbeti Sil.

Telegram kişileri Android’de ayrı ayrı silinebilir

Aşağıdaki adımları izleyerek Telegram kişilerini Android cihazlardan silebilirsiniz:

  1. Mobil cihazınızda Telegram’ı açın
  2. Ekranınızın sol üst köşesinde bulunan hamburger menüsüne dokunun. Ardından Kişiler öğesini seçin.
  3. Silmek istediğiniz kişinin üzerine tıklayın.
  4. Sohbete yönlendirileceksiniz. Daha sonra sohbete yönlendirileceksiniz.
  5. Üç nokta simgesi ekranınızın sağ üst köşesinde bulunabilir.
  6. Silme işlemini onaylamak için Sil’i seçtikten sonra Sil’e dokunun.

Telegram Kişi Silme (Toplue ve Tek Tek)

MARKABONUSGİRİS
5000TL
1000TL
3000TL
5050TL
3000TL
1500TL
4000TL
1000TL
1000TL
6500TL
1500TL
Nakit İade

Telegram kişileri iOS’ta silinebilir.

Bu talimatlar iPhone’unuzdan bir Telegram kişisini silmenize yardımcı olacaktır.

  1. Telegram’da Kişiler Sekmesine tıklayın.
  2. Silmek istediğiniz kişiyi seçin.
  3. Sohbet açılacaktır. Bu kişinin profilini açmak için bir simgeye dokunun.
  4. Ekranınızın sağ üst köşesindeki Düzenle’ye tıklayın.
  5. Onaylamak için Kişiyi Sil’e tıklayın.

Telegram Kişi Silme Toplu

  • Telegram kişileri PC’de toplu olarak silinebilir
  • Android’den tüm Telegram kişileri nasıl silinir
  • Telegram kişisini iOS’ta toplu olarak nasıl silebilirim?

Telegram kişileri PC’de toplu olarak silinebilir

Telegram, aynı anda birden fazla kişiyi silmenize olanak tanır. Telegram’ın masaüstü uygulaması birden fazla kişi silmeyi desteklemez. Masaüstü Telegram uygulaması birden fazla kişi silmeyi desteklemez.

  1. Telegram Web Uygulaması herhangi bir tarayıcı ile açılabilir. Telegram herhangi bir web tarayıcısında açılabilir.
  2. Telegram’a giriş yapın.
  3. Ekranın sol üst köşesindeki üç yatay çizgiye tıklayın.
  4. İletişim bilgilerine bağlantılar sol kenar çubuğunda bulunur.
  5. Düzenle’yi seçin
  6. Telegram Kişiler Listenizden tüm kişileri seçin.
  7. Sil Düğmesine tıklayın
  8. Kişilerinizi silmek istediğinizi onaylayın.

Android, kişileri toplu olarak silmenizi sağlar.

Birden fazla kişiyi silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  1. Telegram sol üst köşede hamburger simgesini görüntüler.
  2. Ayrıca aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
  3. Ardından, Gizlilik ve Güvenlik’e tıklayın.
  4. Aşağıya doğru kaydırın ve Senkronize Kişileri Sil’i seçin.
  5. Sil’e tıklayarak onayınızı onaylayın.

Telegram Kişileri iOS’tan toplu olarak nasıl silinir

Telegram, kişilerinizi bir kerede silmenizi sağlar. Tüm kişileri silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

MARKABONUSGİRİS
5000TL
1000TL
3000TL
3000TL
1500TL
4000TL
1000TL
1000TL
6500TL
1500TL
Nakit İade
  1. Telegram açılacak ve Ayarlar sayfasına erişebileceksiniz.
  2. Gizlilik ve Güvenlik üzerine tıklayın.
  3. Aşağı kaydırın ve Veri Ayarları’na tıklayın.
  4. Silme işlemini onaylamak için Sil’i seçin.

Telegram, adımları tamamladıktan sonra senkronize edilen tüm kişileri kaldıracaktır.

Bu kadar basit. Telegram, kişileri kaldırmayı kolaylaştırır.

MARKABONUSGİRİS
5000TL
1000TL
3000TL
5050TL
3000TL
1500TL
4000TL
1000TL
1000TL
6500TL
1500TL
Nakit İade